Homeopatiska läkemedel för dåsighet, trött och tråkig

När du upplever trötthet, dåsighet och en annars tråkig känsla, kan det vara på grund av att återhämta sig från sjukdom, brist på sömn, stress, irritation och till och med kostfrågor. Homeopatiska medel itu med denna fråga genom att ta hänsyn till "hela människan" och genom att göra detta kan säkert och effektivt behandla den underliggande fråga som orsakar dina symtom.

Aluminiumoxid

För symtom på tröghet och allmän trötthet, överväga att prova mineral botemedel Alumina. Botemedlet Alumina utvinns ur mineralen bauxit, som bryts i hela USA och vissa områden i Europa. I homeopati Det används för att behandla både nervösa besvär och trötthet. Indikationer på att Alumina kan vara en lämplig åtgärd är när patienten visar en brist på samordning i kombination med svaghet; hans fysiska symptom kommer oftast förbättras när i fuktigt väder, under måttliga aktiviteter och samtidigt äta.

Chininum arsenicosum

När patienten uppvisar tecken på att vara tråkig och avrunna, prova växtbaserade botemedel Chininum arsenicosum. Botemedlet Chininum arsenicosum kommer från barken av Kinabarkalkaloider träd, som växer i Sydamerika; kinin extraheras från den. De andra primära symtom som tyder Chininum arsenicosum kan vara en lämplig åtgärd är när patienten uppvisar en uppenbar trötthet, på gränsen till kronisk trötthet, som återkommer på bestämda tider. Patientens symtom kommer vanligen förbättras när i friska luften, och kommer ofta förvärras under morgontimmarna och när den är aktiv.

Carbo Vegetabilis

För symptom på slöhet och svaghet, prova växtbaserade botemedel Carbo Vegetabilis. Carbo Vegetabilis kommer från den brända askan antingen från bok, poppel eller silver björkar som växer över hela norra halvklotet. Carbo Vegetabilis har använts terapeutiskt i hundratals år för sina desinfektion och deodorizing egenskaper. I homeopati, är Carbo Vegetabilis också känt för att hjälpa till med allmän trötthet och kroniskt trötthetssyndrom. Andra symtom som tyder på användning av Carbo Vegetabilis kan vara lämpliga är när patienten utstrålar en trötthet även utan att delta i någon fysisk aktivitet. Hon får ofta uppleva lågt vitalitet och har svullna, ömma körtlar. Typiskt hennes symptom förbättras i vila eller när i svala omgivning och tenderar att förvärras i fuktigt, kallt väder.

Cinchona officin

Försök botemedlet Cinchona officin för symtom av trötthet i kombination med letargi. Anläggningen botemedel Cinchona officin tas från den peruanska bark träd, även kallad Kina bark och röd bark, som växer i hela Sydamerika. I homeopati denna lösning anses historiskt betydelsefulla eftersom det var det första man någonsin att användas av grundaren av homeopati, Samuel Hahnemann, för att behandla symptomen av malaria. Ytterligare symtom som tyder Cinchona officin kan vara en lämplig åtgärd är när patienten uppvisar en tendens att vara lite nervös och hoppigt, men kommer att ha svaghet i hans muskler med åtföljande symtom på att vara alltför känslig för både buller och lukt. Hans symptom kommer oftast förbättras när man ligger ner och förvärras i utsätts för buller eller när den är aktiv.


articoli Correlati