Homeopatiska HPV Behandlingar

Ett HPV-infektion är ett hälsotillstånd som orsakas av exponering för en av över 100 olika humana papillomvirus. Alla dessa virus är ansvariga för utväxter som visas på olika delar av kroppen, inklusive genitala vårtor, lesioner, vårtor på fötter, händer, mun eller lesioner i de övre luftvägarna. Vissa HPV-infektioner kan även orsaka cancer i livmoderhalsen. Tack och lov finns det några homeopatiska medel för behandling av symptom i samband med HPV-infektioner.

Transmission

HPV-infektion som händer när den mänskliga papillomavirus får in i kroppen via en hud nötning, ett litet snitt, eller en omärklig tår i det första lagret av huden. Tillståndet kan också överföras via hud mot hud eller sexuell kontakt med en smittad individ, vilket resulterar i könsvårtor. Ibland kan en mor kan passera en HPV-infektion på ett barn under förlossningen.

I "Homeopatiska medel: En snabb och enkel vägledning till vanliga sjukdomar och deras homeopatiska behandlingar," författaren Åsa Hershoff hävdar att vårtor orsakade av HPV-infektion kan ta många former. Vårtor kan vara hård, mjuk, slak, orhorny; de kan blöda, och kan sekret vätska. Identifiera vilken typ av vårtor och dess läge bidrar till att bestämma lämplig homeopatisk behandling.

Nitricum acidum

Nitricum acidum är en homeopatisk behandling för vårtor som är mjuka och visas på könsorganen, läppar och anus. Denna åtgärd är användbar för behandling av blödning eller spruckna vårtor och vårtor som visas över hela kroppen. Nitricum Acidum 30c kan konsumeras oralt en gång dagligen för behandling av en variation av vårtor orsakade av HPV-infektion.

Thuja

Thuja är en annan gynnsam homeopatiskt medel mot vårtor orsakade av HPV-infektion. Thuja kan användas för att behandla vårtor som visas på könsorganen, anus och i ansiktet. Botemedlet är avsedd för att bli av med mjuka vårtor som har en benägenhet för blödning eller som annars är förknippade med smärta. Thuja 30c kan konsumeras oralt en gång dagligen för att ta itu med en HPV-infektion.

Antimonium crudum

Antimonium crudum är ett homeopatiskt medel för släta vårtor, fotvårtor och grova vårtor. Denna behandling fungerar också bra vid behandling av vårtor som är hårda, kåt eller platta, eller som visas i massor på huden. Antimonium crudum 30c kan konsumeras som en oral avhjälpa en gång per dag för att behandla HPV-infektioner.

Causticum

Causticum är ett botemedel ofta används för behandling av stora, skaftade, platt, köttiga, hård, kata, blödning eller sipprar vårtor. Denna behandling är perfekt för att behandla vårtor som visas var som helst på kroppen, inklusive på läpparna, på fingrarna och i ansiktet. Causticum 30c kan tas en gång per dag som en oral behandling för att lindra HPV infektion symptom.

Dulcamara

Dulcamara är ett homeopatiskt medel för stora, köttiga, släta, platta vårtor som visas på baksidan av dina händer, på fingrarna eller i ansiktet. Denna behandling kan konsumeras en gång dagligen som en oral behandling: Dulcamara 30c rekommenderas för behandling av HPV-infektioner.


articoli Correlati