Homeopatiska Arnica Biverkningar

Den homeopatiskt medel Arnica används för att behandla smärta, särskilt blåmärken och muskelvärk och stelhet. Den finns i tablettform eller som ingrediens i homeopatiska krämer eller salvor avsedda för behandling av muskelsmärta. Liksom andra homeopatiska medel, är dess aktiva ingredienser kraftigt utspätt.

Homeopati Basics

Homeopati följer principen "lika botar lika". Utvecklad i Tyskland på 1800-talet, använder homeopati mycket utspädda mängder ämnen som härrör från djur, växter eller mineralkällor för att behandla specifika klagomål. Du kanske vill träffa en homeopatisk läkare (en homeopat) för att diskutera dina problem och söka lösningar, eller så kan du välja att köpa ett homeopatiskt medel och självbehandla.
I homeopati, är lösningar som är mer utspädd anses vara mer potent. Därför är ett botemedel märkt 30C (utspädd 30 gånger) mer potent än en märkt 6C (som har spätts ut sex gånger). Enligt Nelsons, det europeiska tillverkare av homeopatiska medel, 6C åtgärder är bättre för akuta tillstånd, medan 30C är mer lämpad för akuta eller kroniska tillstånd. Men det är viktigare att matcha botemedlet till klagomålet.

FDA och homeopatiska läkemedel

Sedan 1938 har den amerikanska Food and Drug Administration regleras homeopatiska medel, inklusive Arnica, på ett sätt som liknar receptfria mediciner. De kan köpas utan recept från läkare. År 1988 började FDA kräver att etiketterna på homeopatiska läkemedel skall ange avhjälpa avsedda användning, ingredienser, instruktioner och späd användningsområden.

Säkerhet för Homeopatiska medel

Enligt National Institutes of Health, har få rapporter om sjukdom i samband med åtgärder gjorts till FDA. Rättsmedel vid höga utspädningar anses säkra. Det är osannolikt att orsaka negativa interaktioner med andra läkemedel; Men ska du berätta för din läkare om du tar homeopatiska medel, särskilt om du är gravid eller ammar.

Homeopatiska Arnica

Det homeopatiska medlet Arnica är härledd från en växt, Arnica montana, även känd som wolf bane eller berg arnika. Den kan tas oralt eller appliceras i grädde form lokalt till ett blåmärke eller smärtande området.
Homeopatisk Arnica är inte känt för att ha biverkningar. Det anses säkert.

Varning

Det är en ört, nonhomeopathic form arnika. Det kan orsaka biverkningar, bland annat en hjärtklappning och andnöd, och hudproblem när de appliceras lokalt. I allmänhet är det växtbaserade formen av arnika inte anses säkra för internt bruk.

Homeopati Frågor

Homeopati är en fråga för debatt, särskilt i USA där allopatiska (traditionell) medicin följs oftare. Den nationella center för komplementär och alternativ medicin, som är en del av National Institutes of Health, finansierar ett antal forskningsstudier om homeopati.


articoli Correlati