Homeopatisk behandling för Myom

Många människor vänder sig till homeopatisk behandling som ett möjligt alternativ till kirurgi. Det finns cirka 90 möjligheter som används ensamt eller i kombination för att behandla fibrösa tumörer i livmodern. Det är viktigt att träffa en homeopatisk specialist för att avgöra vad som är bäst i din situation. Fråga runt och hitta en specialist och behandling du är bekväm med, homeopatisk behandling kan vara en lång process men totalt kan vara det bästa alternativet för dig.

Göra panikslagen inte

Det är lätt att göra när du arbetar med hälsofrågor. För en kvinna, det är särskilt sant när det kommer till reproduktion och organ inblandade. Det är ett känsligt ämne. Myom är hårda, godartade strukturer som bildar, vanligen på livmoderväggen. Det finns inga bevisade teorier om varför de utvecklas.

Diet

Ett sätt att behandla ditt tillstånd är genom kosten. Östrogen stimulerar tumörtillväxt, så du bör ändra din kost för att minska exponeringen för livsmedel som innehåller östrogen och de som stimulerar östrogenproduktion. Till exempel, äter färsk vild fisk i motsats till odlad fisk som kan ha utfodrats hormontillskott. Detsamma är sant för mejeriprodukter; icke-ekologiska kan ha förhöjda nivåer av hormoner. Öka graden av renat vatten du dricker för att säkerställa korrekt hydrering. Samtidigt, minska ditt intag av koffein. Att upprätthålla en hälsosam låg fetthalt minskar fiberrik kost östrogenproduktion som föder tumören.

Proteolytiska enzymer

Användningen av proteolytiska enzymer som kosttillskott har visat sig reducera tumörstorleken. Det finns dock vissa potentiella biverkningar till denna typ av behandling. Kosttillskott som innehåller enzymer, såsom proteas, serrapeptas, papain, bromelain och amylas i kombination med en fett-nedbrytande enzym, såsom lipas, medan effektiv i att reducera tumörstorleken, kan producera influensaliknande symtom hos vissa kvinnor. De kan också öka blödning hos personer med vissa sjukdomar. Det är viktigt att konsultera en läkare för att avgöra om denna metod är säkert för dig.

Naturläkemedel

Homeopatiska medel bestäms utifrån flera faktorer, bland annat läget och storleken på din fibroid tumör och vilken typ av symptom som du upplever. Rättsmedel för styrning av överdriven menstruation kan omfatta Caulophyllum, Lachesis, lavendel och Kali Phosphoricum. Du bör informera din läkare om växtbaserade kosttillskott du tar så att han kan övervaka dig så att du inte blir anemisk och så att han kan undvika förskrivning allt som kan ha en negativ interaktion med homeopatiskt medel.

Korrigerande åtgärder som är kända för att minska tumörstorleken och långsam tumörtillväxt inkluderar Aurum Metallicum, Calcarea Carbonica, Lachesis, Natrum Muriaticum och rävkaka. Forskning har visat att vissa kvinnor som behandlas med homeopatiska medel kommer att visa förbättringar inom en eller två månader.

Se en läkare

Det är viktigt att konsultera en läkare när upplever överdriven menstruation, smärta, kramper och urinvägsproblem som kan förknippas med tillväxten av fibrösa tumörer. Att få en avgörande diagnos är avgörande för att bestämma behandling. Ta informationen med dig angående homeopatisk behandling. Läkaren kan råda dig att ett kirurgiskt tillvägagångssätt är det bästa alternativet. Förstå icke-invasiv behandling ska medhjälpare övertyga honom om att du vill söka andra alternativ först.


articoli Correlati