Holistic botemedel för Vertigo

Människor som lider av svindel uppleva känslan att saker snurrar runt dem. Ofta är denna förnimmelse åtföljas av illamående och kräkningar. Utan behandling, yrsel kan vara försvagande, som angrepp kan ske utan förvarning. Om du lider av svindel, finns det några saker du kan göra för att behandla det holistiskt, så att du kan behandla sjukdomen utan att ta receptbelagda läkemedel eller genomgår kirurgi.

Holistic Behandling

Enligt American Holistic Medical Association, fokuserar holistisk medicin på att integrera individens kropp, själ och ande. Den försöker fastställa orsaken till en sjukdom, då använder både konventionella och komplementära eller alternativa, medicin behandla den. Holistic utövare vänder sig till droger och kirurgi först efter att de har försökt mindre potentiellt skadliga metoder för helande.

Canalith Flytta plats Övningar

En typ av yrsel som kallas godartad paroxysmal lägesyrsel orsakas av canaliths, en typ av kalcium kristall, störa balansen genom att flytande i båggångarna i innerörat. Din läkare kan lära dig en serie enkla övningar, som kallas canalith ompositionering övningar som du kan utföra hemma med målet att flytta kristallerna till en mindre besvär plats i örat.

Diet

Vertigo är det primära tecknet på en typ av migrän som kallas vestibulära migrän. Eftersom vissa livsmedel kan fungera som migrän triggers, hålla en matdagbok och se om du märker ett mönster mellan att äta vissa livsmedel och med ett anfall av svindel. Var särskilt uppmärksam på migrän "trigger" livsmedel, såsom rött vin, åldern kött, lagrade ostar och livsmedel som innehåller MSG (mononatriumglutamat).

Ingefära används ofta för att behandla åksjuka. Det kan hjälpa till med illamående som åtföljer en yrselanfall och kan hjälpa till att stoppa attacken själva. Försök dricka en kopp eller två av ingefära te eller äta några bitar av kristalliserad ingefära. Använd inte ingefära om du tar ett recept blod tunnare.

Stress Reduction

Vissa personer upplever yrsel som svar på stressande situationer. Yoga och meditation är till hjälp för att hantera stress. Fråga din holistisk vårdgivare att rekommendera utövare som kan hjälpa dig att lära dig att träna dessa tekniker och införliva dem i din dagliga rutin.

Varning

Medan orsaken till yrsel är ofta inte allvarliga, är svindel också ett symptom på allvarliga sjukdomar såsom multipel skleros eller en tumör. Försök inte att behandla det själv innan du har sett din läkare för tester för att avgöra vad som orsakar din svindel.


articoli Correlati