Hem behandlingar för ådernät

Spider vener är en genetisk sjukdom som orsakar en sunburst mönster av ådror att visas under huden. Venerna kan vara känsliga för beröring och smärtsamma i vissa människor. Graviditet, hormoner, ärftlighet och ålder spelar en roll i spider vein utseende. Spider vener är inte samma sak som åderbråck; emellertid hem behandlingar för både är liknande.

Hem Behandling

Iklädd ett elastiskt eller kompressionsstödstrumpa kommer att behandla både ådernät och åderbråck och ge mer stöd till venerna.

Minska saltintaget och äta en hälsosam kost. En saltfattig diet minskar svullnad och tryck.

Ansök äppelcidervinäger till trollhassel med bomullstussar i venen området. Upprepa processen dagligen för en märkbar förändring i 3-4 veckor.

Kosttillskott rekommenderas som huskurer. Hästkastanj utsäde minskar svullnad, smärta och trötthet i benen. Denna behandling kan ta upp till tre månader för att märka en förändring. Blåbär extrakt stimulerar och stärker kapillärväggarna. Kött Broom extrakt arbetar för att stärka vener. Ginko Bilboa och Grapeseed extrakt är kända för att förbättra cirkulationen. Gotu kola arbetar för att minska svullnad och vätskeansamlingar. Hagtorn extrakt innehåller vitaminer och mineraler som hjälper till med ven hälsa.

Höj benen ovanför hjärtat, om svullnaden är uppenbart. Detta kommer att minska svullnaden och blod i benen.

Förebyggande

Att bära åtsittande kläder, hög klack skor och korsar benen när du sitter minska blodflödet till benen och sätta press på venerna. Undvik att stå i långa perioder eftersom detta sätter press på benens vener. Om ställningen krävs, försök att flytta vikten från ett ben till en annan någonsin några minuter stående. Måttlig motion ökar blodflödet och cirkulationen i benen och hjälpa till ven helande och hälsa. Walking är en av de bästa övningarna för ben och vener.

Kirurgisk procedur

Huskurer fungerar inte för alla fall av ådernät och kirurgi kan vara den enda möjligheten. Laser behandlingar är den minst invasiva och kommer att eliminera spindel vener på ben och ansikte. Rådgör med en läkare för bästa kirurgiskt alternativ baserat på ditt fall.


articoli Correlati