Försiktighetsåtgärder för Ionic fotbad

Joniska fotbad är elektriska apparater som förespråkarna säger befria kroppen från gifter genom att extrahera dem genom porerna i fötterna. Ionic fotbad använda en kombination av elektrolys och joniserat vatten. Liksom med andra elektriska apparater, bör du vara medveten om vissa försiktighetsåtgärder vid användning av dessa fotbad.

Försiktighetsåtgärder

Om du har en pacemaker eller annan eldriven medicinska implantat i kroppen, använd inte en jonisk fotbad, eftersom elen kan störa enheten. Om du är gravid eller ammar ska du inte använda en jonisk fotbad. Avgiftningsprocessen kan röra upp gifter i kroppen som kan passera moderkakan eller förekommer i bröstmjölk.

Dessutom, om du är en organtransplantation mottagare ska du inte använda en jonisk fotbad, eftersom inte tillräckligt med forskning har gjorts för att visa att de är säkra för människor med detta tillstånd.

Om du tar några mediciner, kolla med din läkare innan du använder en joniska fotbad för att se om enheten kommer att störa läkemedlets effekt. Dessa fotbad kan störa mediciner mot epilepsi, hjärtslag reglering och psykotiska episoder.

Övriga frågor

Innan du använder joniska fotbad, dricka mycket vatten för att återfukta din kropp. När du använder badet, inte bära någon något som innehåller metall --- inklusive en klocka eller smycken. Dessutom bör du inte använda en dator eller prata i en mobiltelefon medan du använder fotbad. Joniska fotbad producera en mild elektrisk ström som genererar ett elektromagnetiskt fält runt kroppen. Med hjälp av en annan elektrisk enhet medan blötläggning fötterna kan störa badets avgiftningsprocessen och leda till en obehaglig elektrisk reaktion, som en chockerande känsla.

Om du lider av lågt blodsocker eller har diabetes, äta innan du använder en joniska fotbad, eftersom det kan påverka din blodsockernivå. Du bör också tala med din läkare för att se till att det är säkert att använda en jonisk fotbad. Om du har en metall gemensam implantat, kan du finna fotbadet vara obekväma. Om du upplever någon smärta eller obehag, sluta använda enheten.

Efter hjälp av en Ionic Fotbad

När du är klar en jonisk fotbad, dricka mycket vatten att rehydrera själv. Ionic fotbad kan dra elektrolyter, såsom kalcium, natrium, kalium och magnesium från kroppen. Ta en multivitamin som innehåller dessa mineraler eller dricka en sportdryck som innehåller elektrolyter. Du kan också få en del av dessa elektrolyter genom din kost genom att äta efter varje joniska fotbad session.


articoli Correlati