Dust Mite Klassificeringar

Många typer av kvalster, även dammkvalster, anledning till oro för de flesta. Alla typer av kvalster är faktiskt spindeldjur, och de är spindel-liknande. Kvalster har åtta ben och är mikroskopisk storlek. De flesta kvalster är en gråsvart färg, men en del är röda, bruna och till och med grönt. Kvalster verkligen njuta fuktiga förhållanden, och de förökar sig snabbt, vilket är en viktig fråga för de flesta. Även vissa kvalster, som dammkvalster, orsakar betydande allergier och kan orsaka astmaanfall.

Clover Mite

Clover kvalster är inte skadliga för människor på något sätt, även om de kan vara ganska irriterande. De går in bostäder och byggnader under hösten månader, eftersom vegetationen de livnär sig på blir knapp. Människor som har krukväxter är mer mottagliga för klöver kvalster. De kvalster är rött, grönt och brunt, och de har långa framben. Den kvinnliga mite behöver inte hanen att kläcka sina ägg. Dessa kvalster lämnar ljusa röda fläckar när de klev på, och de gillar att gömma sig i draperier och mattor.

Husdammskvalster

Två typer av dammkvalster bor i USA: det amerikanska dammkvalster och den europeiska dammkvalster. Det är liten skillnad mellan de två. De är ett vanligt allergen för människor när deras avföring blir luftburen. Dessa kvalster lever inte på människor, utan på ilska och flingor av död hud från människor och djur. Dammkvalster finns i madrasser, mattor, gardiner, möbler och uppstoppade djur. Honorna lägger upp till 200 ägg varje månad.

Itch Kvalster

Det kliar mite kan inte ses med blotta ögat, och inte heller kan människor känner när de har blivit biten. Det kvalster, dock orsakar ett utslag för att visas på huden. Annat än att vara irriterande, bett från klådan kvalster är inte skadligt. Denna typ av kvalster finns i lador och andra externa platser med halm, hö, och andra typer av gräs. Detta kvalster lever inte på människor och inte kommer in mänskliga hem.

Skörden Mite

Denna lilla kvalster finns främst på de brittiska öarna, men det kan finnas vissa delar av USA. Larverna är det största problemet för människor eftersom de livnär sig på människor. De är små, men som kan ses med blotta ögat. Deras färger är vanligtvis vitt, rött eller orange färg, och de kan ses kryper på huden. När en skörd kvalster har lite hud, hänger ut där i fyra dagar tills den sjunker. Resultatet är en otäck röd welt.


articoli Correlati