Bråck Homeopatisk behandling

Ett bråck är en intern tår orsakad av stammen. När symtomen på bråck-uppblåsthet, ben smärta och svullnad uppstår, kontakta en läkare omedelbart för att bestämma den exakta typ och platsen för skadan. Homeopati kan ge smärtlindring, men kirurgi krävs ofta att sy tår.

Arnica montana

Arnica montana, en blommande växt, är känd för sin förmåga att lindra symtom på traumatisk chock för kroppen. Bäst för akuta skador, kan det ge en viss fysisk och mental lättnad tills medicinsk hjälp är utfärdat.

Lycopodium

Denna åtgärd är särskilt effektivt för bråck ligger på höger sida av buken eller ljumsken. Oro, melankoli, hemorrojder och ischias ofta svarar på Lycopodiuma, ett fint gult pulver av sporer av Mattlummer.

Rävkaka

Rävkaka lindrar smärta i det drabbade området, lätta illamående och kräkningar. Det kan också bromsa irritabilitet och överkänslighet som kan uppstå i spåren av en traumatisk händelse.

Nitricum Adidum

Buksmärta, kramper, svullnad och illamående är vanliga symtom på bråck, där Nitricum är perfekt. Undvik extrema temperaturer.

Varning

Sök råd från en kvalificerad homeopatisk läkare innan du påbörjar någon behandlingsplan. Flera åtgärder kan vara användbart vid behandling av en enda sjukdom, och en objektiv, behövs erfaret öga för att härleda vilka är lämpligast.


articoli Correlati