Botemedel för inälvsmask

Även avmaskning läkemedel och lösningar hjälper i bota tarmarna av parasitmaskar, kommer en mer varaktig och helande botemedel från naturliga former av behandling. Befrielse från kräkningar, mörka ringar, anemi, förstoppning, viktminskning, diarré orsakad av inälvsmask kan fås under kontroll med ingredienser som finns i nästan alla kök.

Kokosnöt

Coconut är en av de äldsta kända rättsmedel för att slåss och ta bort inälvsparasiter. Mal lite kokos, och ta en matsked full av det med frukost. Följ med högst 60 ml och inte mindre än 30 ml ricinolja blandat med lite ljummet vatten, tre timmar efter frukost. Denna åtgärd bör fortsätta tills ungefär två veckor efter att symptomen av maskinfektion har avtagit.

Vitlök

Vitlök, både färska och oljeformer kan utvisa maskar.
Prova den gamla metoden för att placera en färsk vitlöksklyfta i alla dina skor. Promenad med dina skor på kommer krossa kryddnejlika, släppa vitlöksolja. Denna olja har mycket hög genomslagskraft. Det sipprar genom huden på fötterna och färdas uppåt genom blodet till tarmen där det dödar maskar.
För människor som inte gör något att tugga rå vitlök, tugga några kryddnejlikor på morgonen hjälper också.

Morötter

Morötter är kända för att driva ut trikiner. Äta en liten kopp riven morot till frukost, och på fastande mage, rapporteras att utvisa dessa maskar snabbt.

Papaya

Omogna papaya innehåller matsmältningsenzymet papain i sin vita juice. Detta är känt för att vara en stark kämpe mot spolmask. En blandning av en matsked färsk omogna papaya juice och honung i varmt vatten, följt ett par timmar senare av en ricinolja och ljummen mjölk blandningen, enligt uppgift utrotar spolmask inom några dagar. Doseringen av denna lösning behöver regleras i enlighet med patientens ålder.

Den caricin i papaya frön och carpaine i papaya bladen är också effektiva för att avlägsna tarm spolmask. Pulver fröna och ta en tesked full av samma sak med en kopp mjölk eller vatten varje morgon före frukost, eller ta en blandning av torra papaya blad och kokande vatten med honung för att bota inälvsmask.

Granatäpple

Den alkaloid punicine närvarande, i barken på stammen och roten av granatträdet, kan döda parasitmaskar i tarmarna. En häftig blandning av färsk bark, tas tre gånger med en timme luckor tillsammans med laxermedel, är till hjälp för att utrota maskar.

Pumpa

Mogna pumpafrön bidrar till att utvisa inälvsmask. Ta en blandning av en matsked skalade och krossade frön och kokande vatten.

För bättre resultat, inte äta något för en dag, och rensa tarmarna genom att dricka saften av kokt torkade katrinplommon. Nästa dag, fylla i behandling med tre eller fyra glas pumpa utsäde och kokande vatten hopkok.

Vanliga diet

Med massor av färsk frukt och råa grönsaker, samt undvika fet mat ämnen som oljor, vissa kött och mejeriprodukter, kan bidra till att lindra symptomen av tarmmaskinfektioner.


articoli Correlati