Bijwerkingen van Temaril-P

Temaril P is een medicijn dat een dierenarts kan voorschrijven voor uw huisdier voor allergieën en hoest. Er zijn enkele bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van Temaril P. geweest

Identificatie

Temaril P een anti-inflammatoire geneesmiddelen voor dieren. Dit medicijn is een combinatie van een steroïde en een antihistaminicum gebruikt om hoesten, allergieën en jeuk te behandelen. Het sederende.

Side Effects

Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen die geassocieerd worden met Temaril P zijn overmatige dorst, overmatig urineren, overmatige inname van voedsel, droge vacht, gewichtstoename, hijgen, braken, diarree, depressie, lusteloosheid, spieratrofie en kwaadaardigheid. Uw huisdier kan meer vermoeid dan normaal, en hebben leverenzymen verhoogd. Deze bijwerkingen kunnen afnemen in de tijd.

Drug Interactions

Zorg ervoor dat u uw dierenarts te vertellen als u het geven van uw huisdier medicijnen. De volgende geneesmiddelen kunnen interageren met Temaril P: amfotericine B, kalium diuretica, digitalis glycosiden, salicylaten, insuline, fenytoïne, fenobarbital, CZS depressiva, mitotane, NSAID drugs, en anticholinesterasepreparaten.

Hoe te beheren

Bij het geven van uw huisdier Temaril P, moet u om het te geven hetzelfde tijdstip iedere dag. Neem niet meer medicijn niet geven dan voorgeschreven, of vaker dan voorgeschreven. Gebruik geen doses niet indien mogelijk missen.

Waarschuwing

Vertel uw dierenarts als uw huisdier ervaart gewichtsverlies, retentie natrium, kalium verlies, vertraagde wondgenezing, osteoporose, verhoogde gevoeligheid voor bacteriële infecties en bloedafwijkingen.


articoli Correlati