Bijwerkingen van de medicijnen van Lodine

Jodium is een recept geneesmiddel voornamelijk gebruikt om pijn en ontsteking veroorzaakt door artritis te behandelen. Het kan ook de pijn en ontstekingen te behandelen voor andere medische aandoeningen.

Ernstige bijwerkingen

Bijwerkingen van Lodine die onmiddellijke medische zorg nodig zijn geelzucht, gebrek aan het plassen, pijn op de borst, rode huiduitslag, bloederige ontlasting, braken of ophoesten van bloed, zwelling, blauwe plekken, gevoeligheid voor licht en epileptische aanvallen.

Minor Side Effects

Andere gemelde bijwerkingen zijn een piep in de oren, wazig zien, jeuk, nervositeit, hoofdpijn, duizeligheid, gas, maagklachten of pijn, en milde maagzuur.

Waarschuwingen

Laat Lodine niet als u vóór hart-of gastro-intestinale problemen heeft gehad of als u allergisch bent voor aspirine of etodolac zijn. Bespreek het gebruik met uw arts als u een roker bent, hebt lever-of nierziekte, poliepen, een aandoening van de bloedstolling of astma.

Drug Interactions

Als u gebruik maakt van orale bloedverdunners of antistollingsmiddelen zoals warfarine, gebruik geen Lodine, als het kan verder het bloed verdunnen.

Overdosering

Symptomen van Lodine overdosering zijn slaperigheid, bloederige ontlasting, oppervlakkige ademhaling, flauwvallen, bloed ophoesten, ernstige misselijkheid, braken en buikpijn.


articoli Correlati