Använda Rife Machine PERL

Den ursprungliga Rife Maskinen har utvecklats av Dr Kung R. Rife tillbaka på 1930-talet. Dr Rife upptäckt att genom användning av olika elektromagnetiska frekvenser han kunde döda bakterier eller virus, utan att orsaka skada på omgivande vävnad. Den Rife Machine PERL är en resonans ljusemission anordning som används med en frekvensgenerator. Denna anordning tillför energi av ljus till ljud terapi för att hjälpa kroppen med läkning på cellnivå.

Även utformad för att användas med en Progen II 4050, kan Phorle ™ Modell PERL användas med andra frekvensgeneratorer. Perl är en icke-kontakt, icke-invasiv ansökan med en effektiv räckvidd på upp till 30 meter. Phorle Modell PERL stöder upp till tre frekvensgeneratorer på en gång för att minimera leveranstiden eller leverera flera protokoll eller frekvenser samtidigt.

Instruktioner

1 Läs den här artikeln i sin helhet, inklusive varningar före början. Vänd telefoner av och eliminera alla distraktioner.

2 Leta reda på önskad frekvens som motsvarar den sjukdom som behandlas. Länkar till frekvenslistor finns nedan i resurs och referenssektioner.

3 Anslut frekvensgeneratorn i Perl.

4 Ställ in Rife maskinen till den angivna frekvensen (s).

5 Placera elektroderna, om du använder dem, på den plats i det drabbade området av kroppen. Tänk på att aldrig placera elektro enheter nära hjärtat, ögonen eller framsidan av halsen.

Om du använder en Rife maskin som använder handhållna paddlar, placera en paddel i varje hand.

6 Sätt på maskinen och koppla av när frekvensen passerar genom kroppen. Sessions brukar vara mellan 10 och 30 minuter, men kan vara upp till en timme i längd. När sessionen är klar, stäng av maskinen, ta bort kontaktdynor eller helt enkelt ställa paddlar ner.

Tips

  • Tankens kraft kan vara mycket hjälp när man försöker bota en sjukdom. Använd tiden i sessioner för att meditera på hälsa och välbefinnande för att öka effektiviteten.
  • Perl är faktiskt ett tillbehör av Rife maskin. Det är en enhet som ansluts till frekvensgeneratorn (Rife maskin) som gör att maskinen kan generera upp till tre olika frekvenser.
  • De som bär pacemaker bör inte använda en Rife maskin.
  • De som lider av kranskärlssjukdom bör vara särskilt försiktig när du använder Electo-enheter.
  • Elektriska stötar kan upplevas om maskinerna frekvensutgång är satt för högt.
  • Råden i denna artikel är endast i informationssyfte och är inte avsedd att diagnostisera eller behandla någon sjukdom. Rådgör med din läkare och / eller homeopat innan du använder denna eller någon form av alternativ behandlingsregim.

articoli Correlati