Anacardium Orientale homeopatiskt medel

Homeopatiska medel såsom Anacardium orientale arbete på principen att som behandlar gillar. Dessa åtgärder är gjorda med mycket små mängder av ett verksamt ämne, och starkare mediciner innehåller mindre av ämnet. Detta görs genom en utspädningsprocess som anges i skalor Xs, till exempel 6X, som betyder utspädd sex gånger. Homeopatiska medel ofta tas som droppar eller små piller som löser under tungan.

Anacaridum Orientale

Anacardium orientale är tillverkad av Anacardiaceae eller märkning Nut trädet, som tillhör cashew familjen av träd. Muttrarna i detta träd producerar också bläck. Det sägs att precis som trädet (eller dess nötter) lämnar ett märke, människor i behov av denna lösning känner också behovet av att lämna avtryck på världen. Botemedlet, Anacardium orientale, är tillverkad av den oljiga svarta saft finns runt muttern. Förutom sina homeopatiska användningar har hinduer och araber länge använt denna juice för att behandla sjukdomar såsom hudproblem och psykisk sjukdom.

Vem skulle tjäna

Detta homeopatiskt medel används ofta för att behandla människor som antingen hårdhjärtade och grym eller de som är fega, neurotiska och alltid söker.

Den homeopatiska patient som behöver Anacardium Orientale ofta är lätt irriterad och benägna att svära. Du kanske lider av depression, en brist på självdisciplin och en motvilja att arbeta. Du kan också sakna självförtroende och, om en student, har en rädsla för tester. Du kan visa tecken på dyspepsi. Äta ibland lindrar symtomen, men bara tillfälligt. Du kan också märka att dina sinnen syn, lukt och hörsel är sämre än de borde vara.

Denna åtgärd hjälper ofta människor som har utsatts för övergrepp eller känner otillräcklig, vilket leder dem att engagera sig i beteenden som de ständigt försöker att visa upp sig. I extrema fall kan personer som kan dra nytta av Anacardium orientale blivit så saknar känslor att de vänder mot övergrepp och förstörelse. De kan vara petiga och besatt av renlighet. De kan också lätt bli religiösa fanatiker, besatt av tankar på det onda.

Anacardium Remedy

Anacardium orientale finns i en mängd olika doser och är vanligast som pellets eller granulat. Du kan också hitta den i flytande form. Rådfråga en homeopatisk läkare i stället för att välja din egen dosering. Men om du misstänker att du behöver denna lösning och inte kan hitta en homeopatisk läkare, prova låga doser först, till exempel 6X, 12X eller 30X styrka. Följ behållarens anvisningar för att ta botemedlet. Börja med det rekommenderade minsta antal doser, att bygga upp en större mängd om du behöver det.