Ambien gebruik op lange termijn bijwerkingen

Ambien is een medicijn artsen voorschrijven om patiënten te helpen krijgen een volledige nachtrust. Er zijn meldingen van misbruik van Ambien geweest, en er zijn bijwerkingen geassocieerd met het gebruik ervan op lange termijn.

Identificatie

Ambien (zolpidem) is een hypnotiserende drug die de GABA-receptor-kanaal, die kalmerend, anticonvulsieve, anxiolytische en spierverslappende medicijnen eigenschappen regelt beïnvloedt. Deze medicatie zorgt voor een diepe slaap, en artsen voorschrijven het vaak voor chronische slapeloosheid. Het is veilig voor gebruik op korte termijn, die meestal twee of drie weken.

Effecten

Er zijn een aantal bijwerkingen geassocieerd met Ambien. Deze omvatten huiduitslag, jeuk, onregelmatige hartslag, pijn op de borst, ademhalingsproblemen, koorts, verwarring, veranderingen in gedrag, abnormale dromen en depressie.

Overwegingen

Ambien kan black-outs of geheugenverlies veroorzaken. Dit komt vaker wanneer genomen met alcohol of met langdurig gebruik. Mensen die Ambien duren voordat u op reis maken wakker voordat de volledige effecten van de drug is uitgewerkt. Dit kan leiden tot geheugenverlies reiziger.

Potentiële

Ambien heeft het potentieel voor misbruik, vooral bij gebruik op lange termijn. Veel mensen worden afhankelijk van deze medicatie, en kan het misbruik door het breken, snuiven of koken voor injectie. Dit kan resulteren in coma en mogelijk de dood.

Waarschuwing

Als Ambien wordt gebruikt gedurende lange tijd (meer dan drie weken) of bij hogere doses dan voorgeschreven, heeft het potentieel verslavend. Mensen die drugs of alcohol verslaving hebben niet gebruiken Ambien, aangezien dit het risico op afhankelijkheid. Ambien mag niet worden gebruikt om een ​​andere reden dan voorgeschreven.

Waarschuwing

Mensen die zijn met behulp van Ambien voor langere periodes kunnen ontwenningsverschijnselen bij het stoppen van het gebruik van de drug. Het is belangrijk om te spreken met uw arts, omdat het nodig kan zijn om te spenen van de drug met kleinere doses om complicaties te voorkomen. Hoofdpijn, slaapproblemen en epileptische aanvallen kunnen optreden als Ambien plotseling wordt gestopt na langdurig gebruik.


articoli Correlati