Knuckle smärtlindring

06/15/2013 by admin

Knuckle smärta kan påverka dem som arbetar på datorn en hel del, är alltid att skriva, eller de med artrit. Det kan vara allt från en liten daglig irritation, till en förlamande tillstånd. För att bekämpa knoge smärtlindring, bör du alltid tala med en läkare för att se över dina alternativ smärtlindring, och att låta honom veta om du börjar en ny smärtlindring regim. Tillsammans kan du hitta en smärtlindring strategi som fungerar för dig och din knoge smärta.

Smärtstillande

Smärtstillande är ett självklart val när du söker knoge smärtlindring. Över disk smärtstillande fungerar genom att blockera smärtförnimmelsen från nerverna. Du kan välja grundläggande smärtstillande som finns på apoteket för att blockera smärtan i 4-8 timmar åt gången. Men om du känner att över disk smärtstillande inte gör jobbet, kan du tala med din läkare om att få ett recept för mer potenta smärtstillande för extrem smärta. Kom ihåg att när du tar smärtstillande, bör du ta minsta möjliga mängd för att bromsa din smärta, och att inte överanvända dem.

Massage och motion

Vissa massage tekniker kan hjälpa till att lindra din knoge smärta utan att använda droger. Med hjälp av värme kan du lossa lederna i knogarna för att förbereda dem för massage. Använd en microwaved ris väska eller en varmvattenflaska att hetta upp området, och sedan använda tummen för din för din andra hand för att knåda mellan knogarna. Detta bidrar till att lossa och lugna lederna. Om smärtan kvarstår, kan du se en licensierad kiropraktor för en expert metod som kan innefatta massage, elektrisk terapi eller annan smärtlindring taktik. Dagliga övningar som fungerar lederna i händerna för att hålla dem från att få hård kan också användas för att hjälpa dig att hitta befrielse från din knoge smärta.

Magnetisk Behandling

Magnetisk terapi har varit användning i traditionell kinesisk terapi i hundratals år, och även om dess fördelar går generellt oprövad av den medicinska samfundet, smärta lider svär vid dess förmåga att bota smärta i inflammerade leder. Magneter finns i olika styrkor, beroende på hur svår smärta du du kan behöva en högre hållfasthet. Du kan placera magnetiska fläckar direkt på det drabbade området, eller prova att bära magnetiska smycken som ringar eller armband. Försök magnetisk terapi för en månad för att se om du upplever lättnad. Om du inte gör det, kan det vara dags att prova en annan behandling.


Articoli correlati