Homeopatiska läkemedel för Huntingtons sjukdom

02/14/2011 by admin

Enligt Mayo Clinic, finns det ingen behandling för Hunting sjukdom. På grund av detta faktum är att många människor nu söker efter homeopatiska läkemedel och folkmusik rättsmedel för att behandla sina symptom i hopp om att hitta någon form av lättnad. Det finns inte en hel del information som är tillgänglig för allmänheten för behandling av Huntingtons sjukdom med homeopatiska medel, men det finns många alternativa behandlingsmetoder som finns.

Vistas fysiskt aktiv och upprätthålla Nutrition

Mayo Clinic rekommenderar ökar dagligen livsstil så att effekterna av sjukdomen inte har en så negativ inverkan på dag till dag liv. Som med någon sjukdom eller sjukdom, kommer daglig fysisk aktivitet är fördelaktigt. Inte bara hjälper det till att förbättra den fysiska hälsan, utan förbättrar även psykisk hälsa och välbefinnande genom upplyftande ens humör. Klä alltid lämpligt under träning och se till att delta i goda stretchövningar före och efter träning för att säkerställa att ingen fysisk skada sker från träningen.

Tränar gör att du kan bränna upp till 5000 kalorier per dag, så rätt kost är mycket viktigt. Ta extra vitaminer och äta en hälsosam, välbalanserad måltid som innehåller mat från alla livsmedelsgrupper. Försök att äta fisk minst två eller tre gånger i veckan och välja magert kött och ångad gröna grönsaker. Frukt är ett utmärkt val för att ge naturlig energi och kan ibland tillfredsställa en söt tand utan att lägga oönskade kalorier.

Drick mycket vatten

Att ha Huntingtons sjukdom gör en individuell större risk att bli uttorkad, speciellt på sommaren, om den enskilde inte får tillräcklig lindring från sommarhettan. Till exempel kan arbeta och leva med ingen luftkonditionering vara ett verkligt problem för vissa människor. Det är därför det är så viktigt att hålla sig väl hydrerad, särskilt under sommarmånaderna. Du bör dricka minst 64 gram vatten per dag. Dricka kallt vatten kommer att hjälpa uppdatera kroppen och kan hjälpa dig att bränna ytterligare 200 kalorier för varje 32 gram av kall vätska du dricker.

Ayurvedisk botemedel

Enligt Dr AA Mundewadi, BAMS kan högkvalitativa naturläkemedel i tablettform användas för att behandla Huntingtons sjukdom. Brahmi-Vati, Saraswatarishta, Laxmi Vilas--Ras, Drakshasav och Shrung-bhasma används ibland för att behandla depression och irritabilitet. Eventuella ayurvediska behandlingar ska administreras av en professionell ayurvedisk läkare.


Articoli correlati